Succesul este de partea celor îndrăzneți

Se spune că cei care ezită, sunt pierduți.

Te poți gândi la o mulțime de oportunități pe care poate le-ai ratat în viață pentru că ai ezitat și ai pierdut. Nu va mai trebui să pierzi niciodată, dacă vei învăța să acționezi cu îndrăzneală acum, și nu pe urmă. De ce acum? Pentru că viitorul nu este încă o realitate. Îl vei folosi atunci când acesta va deveni prezent. 

Pentru a trăi o viață la care ai visat, pentru a avea succes, trebuie să tinzi spre excelență. Să îți dezvolți obiceiul de a rezolva sarcinile actuale, indiferent cât de dificile ar putea fi. Incapacitatea de a face acest lucru, va întârzia succesul și te va face să regresezi. Începe acum, acolo de unde ești, cu cel mai important lucru pe care îl ai de făcut.

Analizează-ți pentru o clipă viața. Ce vezi? Vezi fericire, succes, independență financiară? Sau ți-ai stabilit niște limite la nivel psihic și nu crezi că este loc de mai bine? Dacă te declari prizonierul acestor limitări, vei deveni prizonier. Însă, dacă decizi de devii liber și să schimbi lucrurile, vei fi motivat să acționezi în vederea obținerii independenței tale. 

Nu trebuie să ai niște super puteri ca să reușești. Pentru că oamenii obișnuiți știu să realizeze lucruri extraordinare. Oamenii obișnuiți și îndrăzneți știu să-și înfrunte problemele fără ocolișuri, să depășească orice obstacole și să-și îndeplinească cele mai mărețe visuri. Oamenii îndrăzneți nu dau vina pe alții pentru eșecurile lor. Ei se împrietenesc cu eșecul și îl transformă într-o experiență de dezvoltare. 

Încearcă să aplici aceste principii și pentru tine. Succesul este la un pas distanță. Trebuie doar să îl revendici!