InfinEDU devine Profit Point!

În luna decembrie a acestui an, grupul de firme Profit Point a preluat în componența sa compania InfinEDU, companie specializată în oferirea de cursuri în domeniul Educației Financiare și Investiționale atât în România, cât și în Republica Moldova.

Potrivit declarației Directorului General Profit Point, Alexandru Chirilă, achiziția se încadrează în linia strategică de dezvoltare a grupului, care urmărește creșterea cotei de piață în România, cât și continuarea extinderii prezenței pe piețele externe.

Profit Point deține la ora actuală 6 puncte de lucru în România și unul în Serbia. Astfel, noua achiziție  va asigura companiei o acoperire mai mare în România și o intrare pe piața din Republica Moldova. Clienții InfinEDU, atât din România cât și din Moldova, vor avea posibilitatea să beneficieze de metodologiile inovatoare în asimilarea informațiilor și cunoștințelor din domeniul Financiar și Investițional, în care Profit Point excelează datorită unei vechimi de 15 ani în domeniu.

Profit Point este una dintre cele mai importante companii românești în domeniul Educației Financiare și Investiționale, având o experiență impresionantă și rezultate de neegalat. Este printre puținele companii cu o activitate în domeniu de peste 15 ani în România. Este și un centru de educație financiară ce dezvoltă rampe de lansare pentru specialiștii în domeniu financiar, bancar și bursier. Modelele și tehnicile de instruire, folosite în programele de pregătire Profit Point, au ajuns să fie preluate și adaptate de instituțiile financiare și de brokeraj, fiind considerate inedite și eficiente în lucru și relația pe care le au acestea cu clienții lor.