6 aplicații fintech care te ajută să-ți administrezi bugetul

Atunci când nu-ți gestionezi corect veniturile și cheltuielile, rămâi surprins descoperind cât de rapid se duc banii. Te trezești că, la un moment dat, trebuie să te și împrumuți ca să faci față unor situații. Pentru a-ți gestiona rapid și sigur bugetul personal, poți folosi aplicații pentru administrarea banilor pe care le poți descărca direct pe telefonul mobil, aplicații prin care îți vei putea verifica la orice oră starea financiară și chiar vei putea să economisești bani!

Iată o listă de aplicații pentru bugetul personal:

Cashbase

O aplicație care îți permite înregistrarea veniturilor și a cheltuielilor, și chiar îți permite să le dai acces membrilor de familie. Te poți organiza mult mai simplu, știind câți bani ai avut exact la sfârșitul lunii și care sunt tipurile de cheltuieli care-ți golesc cel mai mult portofelul.  Aplicația îți oferă și rapoarte săptămânale sub formă de grafice. Prin Cashbase poți monitoriza și cheltuielile celorlalți membri ai familiei, poți seta anumite bugete limită și îți poți planifica cheltuielile pentru un an întreg. 

My Wallet

Cu My Wallet vei putea realiza un buget zilnic personalizat, cu sumele necesare pentru mâncare, de exemplu, sau pentru benzină. De asemenea, aplicația îți furnizează rapoarte pe care le poți analiza oricând dorești. Este o aplicație foarte ușor de folosit, prin care poți fi mereu la curent cu cheltuielile tale. 

Spendee

Această aplicație te ajută să ții pasul cu cheltuielile pe care le ai în viața de zi cu zi. Are o interfață intuitivă și extrem de bine gândită. Îți poate oferi și sfaturi utile, personalizate, ca să poți face economie de bani! 

CashControl

Prin CashControl poți gestiona simplu plățile recurente, ratele la credite și poți vizualiza în orice moment suma de care dispui în cont. Poți, de exemplu, să adaugi sau să ștergi anumite cheltuieli sau facturi. Mai mult, poți verifica oricând ai nevoie balanța de plăți, rapoartele și soldurile, iar la nevoie vei primi întregul istoric de tranzacții realizate.

Dollarbird

Dollarbird este o aplicație de finanțe personale care poate fi folosită pentru administrarea bugetului personal sau familial. Cu ajutorul calendarului poți trece detaliat toate cheltuielile împreună cu bonurile fiscale pentru a compara apoi prețul la produse din diferite locații.

Revolut

Este una dintre cele mai populare aplicații în rândul utilizatorilor români. Revolut este foarte funcțională și oferă multe opțiuni, printre care și posibilitatea de schimb valutar: poți schimba lei în diverse valute (și invers) la un curs de schimb foarte apropiat de cel interbancar,  adică mult mai bun decât cel oferit de marile bănci din România și chiar și de unele case de schimb.