Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipă de formatori și traineri ce ne-am propus să oferim educație financiară prin cursuri complete în domeniul financiar și investițional.

Scopul nostru este să atragem atenția asupra unui modus operandi, prin care abilitățile individuale ale celor ce ne pășesc pragul, pot fi dezvoltate și aplicate în orice probleme economice ale vieții.

Ne dorim să susținem excelența în educație, pentru ca tu să-ți poți evalua și valorifica potențialul intelectual, practic și financiar prin soluții eficiente!

În luna decembrie 2020, grupul de firme Profit Point a preluat în componentă sa compania InfinEdu, companie specializată în oferirea de cursuri în domeniul Educației Financiare și Investiționale atât în România cât și în Republica Moldova.

Profit Point deține la ora actuală 6 puncte de lucru în România și unul în Serbia. Astfel, nouă achiziție, va asigura companiei o acoperire mai mare în România și o intrare pe piață din Republica Moldova. Clienții InfinEdu, atât din România cât și din Moldova, vor avea posiblitatea să beneficieze de metodoligiile inovatoare în asimilarea informațiilor și cunoștințelor din domeniul Financiar și Investițional, în care Profit Point excelează datorită unei vechimi de 15 ani în domeniu.

Profit Point este una dintre cele mai importante companii românești în domeniul Educației Financiare și Investiționale, având o experiență impresionantă și rezultate de neegalat. Este printre puținele companii cu o activitate în domeniu de peste 15 ani în România. Este și un centru de educație financiară ce dezvoltă rampe de lansare pentru specialiștii în domeniu financiar, bancar și bursier. Modelele și tehnicile de instruire, folosite în programele de pregătire Profit Point, au ajuns să fie preluate și adaptate de instituțiile financiare și de brokeraj, fiind considerate inedite și eficiente în lucru și relația pe care le au acestea cu clienții lor.

De ce este educația financiară atât de importantă?

Treptele infinite spre succes prin educație te vor purta oriunde dacă vei ști să-ți organizezi abilitățile conform unor etape: inițiativă, voință, entuziasm, acțiune, autocontrol, gândire corectă, concentrare, eșec, toleranță, perseverență și multă muncă!

Învățământul financiar s-a dovedit a fi mereu auxiliar celui de bază, iar noi credem că lucrul cel mai responsabil pe care îl putem face pentru tineri și pentru viitorul lor, este să le oferim soluții pentru îmbunătățirea educației financiare.

Credem că investiția în educație este cea mai bună soluție care îți poate oferi șansa de a-ți valorifica potențialul financiar. Educația financiară este investiția care îți oferă cea mai bună dobândă!

Ne-am dorit ca tu să ai toată informația esențială, importantă și valoroasă într-un singur loc. Din acest motiv, am dezvoltat această platformă online unde găsești totul despre educația InfinEdu.